Qui som

.....
Sahbi en àrab vol dir amic/amiga. L´associació socio-cultural àrab i musulmana,SAHBI és una entitat sense afany de lucre que està formada per homes i dones de diferents països, grups culturals i religiosos amb perfils molt diversos (nivell acadèmic i professional, edat, etc.). L’associació neix al 2005 fruit de la necessitat de la població immigrant de crear un espai de participació on la seva veu es faci sentir i on poder intercanviar opinions amb l’entorn proper.
Els fins de l’associació són:
1-. Treballar per a la igualtat i la no discriminació de les persones per motius ètnics.
2-. Fomentar la igualtat entre homes i dones.
3-. Promoure la inclusió i participació a la societat de la dona immigrant (amb especial atenció a la dona àrab i musulmana) a través de l’educació i la inserció socio- laboral.
4-. Difusió i sensibilització dels tòpics existents per tal de superar la imatge estereotipada, posar especial atenció a les comunitats àrabs i musulmanes.
5-. Fomentar la relació i el contacte intercultural des del diàleg igualitari (afavorir el coneixement sobre la societat d’acollida).
6-. Afavorir la inclusió de la població immigrant en processos educatius y socio-laborals (incloent les generacions posteriors).
7-. Assessorar i orientar a immigrants sobre recursos educatius i laborals existents.
8-. Potenciar la integració de minories culturals i religioses des d’una perspectiva laica.
9-. Reconeixement de les cultures àrabs i musulmanes.