Jornades

Una de les tasques de l'Associació és promoure el debat, l'intercanvi i la tranferència de coneixements i d'experiències.

Immigració i educació a debat. Quina escola volem? Quin barri volem?

La primera jornada va tenir lloc tant a Terrassa com a Barcelona on van participar professors/es de l'Universitat de Barcelona, professionals de l'educació, la cap del servei de la ciutadania i drets civils de l'ajuntament de Terrassa i la representat de la secretaria de la immigració... que han pogut adreçar unes paraules sobre la realitat que vivim.
SAHBI va organitzar aquesta taula rodona perquè els preocupa l’educació dels nouvinguts/des com altres temes de les actuals societats. Per tant entre tots i totes hem pogut beneficiar-nos d’algunes experiències educatives que s’estan portant a terme i que poden ajudar als nens i nenes de la cultura àrab i/o musulmana per així poder tenir una bona educació.
El motiu perquè Sahbi organitza aquesta taula rodona, es per conèixer l’interès i el compromís de la societat per les mesures de millora de la qualitat de l’educació i la convivència intercultural.
“BINTA I LA GRAN IDEA”

La segona jornada sota títol la semana d'Àfrica, on es va preparar un video fòrum, va tenir lloc el passat 26 de novembre.

Aquest curtmetratge de Javier Fesser és una part d'una pel·lícula “En el Món a cada estona”, en la qual cinc directors mostren la seva visió sobre diferents realitats que afecten a la infància i per les quals UNICEF treballa en tot el món.

Al sud de Senegal en 2004, “Binta i la gran idea” mostra alguns dels problemes als quals s'enfronten els nens i nenes a Àfrica subsahariana, des de la mirada innocent i optimista de Binta.
La segona jornada sota el nom de: